Top

Weet jij van wanten en heb je crazy service-gerichte skills? Ben je gek op verse en ambachtelijke producten? Ben je een harde werker met echte teamspirit en houd je je hoofd koel in het heetst van de strijd? Wij zoeken voor verschillende functies in de bar en bediening nog vakidioten/detailneukers: zowel fulltime als parttime. Heb je gekke barista of cocktailshake skills, kan je met stapels dienbladen of 20 wijnglazen in één hand lopen? Dan willen wij jou! Ook zonder ervaring ben je van harte welkom, daar kan je bij ons genoeg van opdoen. We bieden veel interne trainingen waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Sluit jij je bij ons aan? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en kijk welke bij jou past! Mail dan je overtuigende en originele sollicitatie naar: kom@werkenbijherman.nl

 

Wij hebben de volgende vacatures open staan:

Zalmhuis

• Bediening

www.zalmhuis.nl

 

NRC

• Bediening

• Bar medewerkers

• Runner

www.nieuwrotterdamscafe.nl

 

Brouwcafé De Hofnar Scheveningen

• Bediening

www.dehofnar.nl

 

Café van Zanten

• Bediening

www.cafevanzanten.com

 

Bar Restaurant Sijf

• Floormanager

• Bediening

www.sijf.nl

 

Het Wapen 

• Assistent Bedrijfsleider

• Dagmanager

• Floormanager

• Bediening

• Hotel- & ontbijt medewerker

www.wapenvanwillemstad.nl

 

Staat jouw droomfunctie op dit moment niet open? Geen paniek, we zijn erg benieuwd naar waarom jij denkt onmisbaar te zijn in ons team! Stuur een mail met waarom we jou moéten hebben naar: kom@werkenbijherman.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *