Top

Ben jij een aanpakker met een brandende passie voor verse en ambachtelijk bereide gerechten? Ben je iemand met een plan, een vakidioot met skills, een detailneuker en blijf je kalm in het heetst van de strijd? Wij zoeken voor verschillende functies in de keuken nog harde werkers met echte teamspirit: zowel fulltime als parttime. Ervaring is geen must, daar kan je bij ons genoeg van opdoen! We bieden alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kan meedoen aan veel interne trainingen. Sluit jij je bij ons aan? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en kijk welke bij jou past! Mail dan je overtuigende en originele sollicitatie naar: kom@werkenbijherman.nl

 

Wij hebben de volgende vacatures open staan:

Zalmhuis

• Sushi Chef

• Zelfstandig werkend kok

www.zalmhuis.nl

 

De Hofnar Scheveningen

• Zelfstandig werkend kok

• Keukenmedewerkers/afwassers

www.dehofnar.nl

 

Het Wapen 

• Zelfstandig werkend kok

• Keukenmedewerkers/afwassers

www.wapenvanwillemstad.nl

 

Staat jouw droomfunctie op dit moment niet open? Geen paniek, we zijn erg benieuwd naar waarom jij denkt onmisbaar te zijn in ons team! Stuur een mail met waarom we jou moéten hebben naar: kom@werkenbijherman.nl