Top

Ben jij ook zo gek op koken, en is eten je passie?  Wij zoeken voor alle functies in de keuken goede, leuke mensen! Zowel fulltime als parttime. Ervaring is geen must, wij hopen dat je die bij ons opdoet. We bieden alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kan meedoen aan veel interne trainingen. Verder zijn er tal van mogelijkheden rondom roosters. Wil jij werken bij de leukste Horeca groep van Rotterdam? Mail een overtuigende sollicitatie naar: kom@werkenbijherman.nl

 

Wij hebben de volgende vacatures open staan:

NRC

• Zelfstandig werkend kok

www.nieuwrotterdamscafe.nl

 

Café van Zanten

• Keukenmedewerkers

www.cafevanzanten.com

 

Sijf 

• Chef Kok

• Zelfstandig werkend kok

www.sijf.nl

 

De Hofnar Scheveningen

• Keukenmedewerkers

www.dehofnar.nl

 

De Hofnar Vlaardingen

• Zelfstandig werkend kok

www.dehofnar.nl

 

Het Wapen 

• Zelfstandig werkend kok

• Keukenmedewerkers

www.wapenvanwillemstad.nl