Top
PARTY- & FLOORMANAGER
Ben jij van nature goed in organiseren, leidinggeven en heb je ervaring in de horeca? Dan ben jij misschien wel onze aanstaande party- & floormanager! Voor deze functie is het belangrijk dat jij enthousiast wordt van direct contact met de gasten. Is alles van tevoren geregeld en besproken, maar wil de gast graag een extra kapstok? Dat regel jij gewoon! Extra tafeltje? Komt voor de bakker. Toch graag nog een aantal porties friet? Geen probleem! Jij bent het directe aanspreekpunt van de partij (en je collega’s) en haalt alles uit de kast om het onze gasten naar de zin te maken. Zij blij, wij blij! Het is een leidinggevende functie met veel verantwoordelijkheid, maar we verwachten ook dat je zelf meewerkt. Van opbouwen tot sluiten en alles netjes achterlaten en alvast klaarzetten voor de volgende partij. Buiten de groepen en partijen om, fungeer je ook als floormanager op dagen dat deze er niet zijn.
Sluit jij je bij ons aan? Mail dan je overtuigende en originele sollicitatie naar: kom@werkenbijherman.nl

Wij hebben de volgende vacatures open staan:

Zalmhuis

• Party- & Floormanager

www.zalmhuis.nl

FLOORMANAGER
Ben jij een geboren leider maar weet je tegelijkertijd ook de sfeer in het team op peil te houden? Heb je een creatieve geest en een positieve instelling waarmee je de zaak naar een hoger niveau kan tillen? Wil je een beleving creëeren waar je gasten nog lang aan terugdenken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe hero! We zijn voor onderstaande zaken op zoek naar Floormanagers:

Sijf

• Floormanager

www.sijf.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *